Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění Nové Veselí

2. 8. 2019

Od 26.7. do 1.8. jsme vyrazili na soustředění do Nového Veselí.

Měli jsme k dispozici areál extraligových házenkářů. Vše co jsme potřebovali, bylo na jednom místě – ubytování, halu, venkovní hřiště s umělým povrchem, pískové hřiště, regenerační vanu, saunu. Jenom na stravu jsme museli docházet do nedaleké školy.

Cíl soustředění: zlepšit speciální herní dovednosti (založení útoku, přesilová hra).

Do soustředění bylo zapojeno dvacet hráčů, tři brankáři, tři trenéři, jeden trenér brankářů (Freeba) a paní Fridrichová, která se starala o strečink po tréninkových jednotkách. V pátek po prvním tréninku nás navštívil fyzioterapeut, který nám vysvětlil důležitost protahování při sportu a správného držení těla.

Pátek, den příjezdu byl ještě pojat lehčím způsobem. Hodinový trénink na seznámení s povrchem v hale, beseda s praktickou ukázkou s fyzioterapeutem a potom grilování, na kterém se podíleli rodiče.

Další dny už byly v plném tempu a nasazení, dvakrát denně halový trénink, nově jsme v poledních pauzách zařadili video rozbory (zápasy, tréninky).                   V úterý dopoledne jsme absolvovali patnácti kilometrový výlet na rozhlednu Rosičku a odpoledne jsme si užili hodinu a půl na lasergame ve Žďáře n/Sázavou. Dvakrát, také nově, jsme všichni využili regenerační vanu.

Soustředění lze považovat za úspěšné, herní činnosti byly zvládnuty. Založení útoku zvládli všechny pětky, až na nějaké drobnosti. Výrazně se zlepšila činnost při přesilové hře, se kterou jsme my trenéři byli velmi spokojeni. Další znatelný posun byl i u brankářů, kterým se opět věnoval Freeba.

Nemůžu opomenout opět skvělé rodiče. Kdo byl s námi, tak si to věřím ve Veselí náramně užil (výlety na kolech, plážový volejbal, večerní posezení, atd.). Musím poděkovat nejen paní Fridrichové, která se dětem věnovala v rámci protahování po trénincích, ale i ostatním kteří aktivně pomáhali třeba při zabezpečení druhých večeřích.

Poslední den, byl s vedením klubu házené dohodnut termín soustředění na příští rok a to od 24.7. do 31.7.2020.

Fotky doplníme, až to dáme dohromady.

Mühlfait

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář