Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledky turnaj Praha

17. 7. 2019

Již po druhé jsme se vydali na turnaj Prague Games.

V loňském roce jsme nevyhráli ani jedno utkání, pouze jsme jednou remizovali. Ve skupině jsme skončili na třetím místě a bohužel vypadli hned v prvním kole play-off.

Letošní výprava čítala 18 osob, 13 hráčů, 2 brankáře a 3 trenéry.

Proti loňsku nastalo několik změn. Změna hotelu (k lepšímu), vzali jsme s sebou dva gólmany a přivzali jsme trenéra (Maryho), posílili jsme o Michala Veselovského a kluci se složili a koupili přenosný reproduktor, tak aby o nás věděla celá Praha.

V naší kategorii B-14 bylo 44 týmů.

Výsledky skupina

HB – Neuchatel (SUI)             6 : 2

HB – Kladno                           8 : 4

HB – Tsunami Záh. Bystrice  7 : 4

Tři výhry znamenaly první místo ve skupině se skóre 21:10 a přímé nasazení do druhého kola play-off (mezi 32 týmů).

 

HB - Snipers Bratislava      3 : 2

Ve druhém kole play-off nás čekal Snipers Bratislava, tým který nás vloni vyřadil z turnaje, o motivaci tedy bylo postaráno. Po veliké bitvě a našem neskutečném nasazení se nám podařilo zvítězit a postoupit tak mezi 16 nejlepších týmů turnaje, 9 českých (Sparta, Tatran, Chodov,….. HB) a 7 zahraničních.

 

1/8 Finále

HB – Floorball Fribourg (SUI)     0 : 2

Se soupeřem jsme drželi v první půlce vyrovnaný stav 0:0. V druhé půlce jsme si vybrali slabší dvouminutovku, kdy soupeř dvakrát zaútočil a my dostali dva góly po našem nedůrazu před Freeďou. Kluci neskutečně makali, ale už to nešlo. V zápase jsme měli možnost hrát tři přesilovky a dokonce i trestné střílení (Lukáš Mühlfait), ale nic z toho jsme nevyužili a tak jsme se s turnajem loučili.

 

Vyjádření trenéra Mühlfaita: Byl to turnaj, který jsme si opravdu všichni sportovně užili. Předvedená hra, velké množství vstřelených branek, !! bodoval každý hráč !! – dokonce Ivan Dolejš vstřelil gól (chyba zápisu), výborný přístup kluků k zápasům. Podařilo se nám i poskládání útoků. Milé překvapení pro nás trenéry byl útok Schlaichert – Grodl V. – Hlaváč. Každý z trenérů si sám našel úlohu, čím podpoří skvělý výkon kluků (motivace, rada, příprava na zápas, stravovací doplňky při zápasech,….). Opět se potvrdilo, že máme výborné rodiče. Takové množství rodičů, kteří přijeli fandit klukům při našich zápasech jsem opravdu nečekal. Další nás podporovali sms zprávami. Turnaj, který hodně bolel, jak fyzicky, tak ke konci i psychicky, skončil možná dříve, než si kluci zasloužili. Od medaile nás dělili pouze dva vyhrané zápasy.

Vyjádření trenéra Kučery: V první řadě bych rád poděkoval klukům za přístup k turnaji. Ať už k zápasům nebo času stráveném mezi zápasy. Po minulém roce bylo vidět, že kluci vědí, co je čeká. Jak už zmiňoval Mülfi, turnaj to byl naprosto skvělý. Teď samozřejmě všechny mrzí vypadnutí v osmifinále, ale jsem si jistý, že s odstupem času turnaj zhodnotíme jako velice úspěšný, medaile byla blízko. Samozřejmě nemohu nepochválit už zmíněné rodiče, kteří nás po celý turnaj podporovali a klukům udělali parádní atmosféru, DÍKY!  

Teď si všichni do soustředění odpočineme a tam začneme další přípravu, abychom vylepšili naše umístění z loňské sezóny.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky všem!

(Krepovi, 23. 7. 2019 7:15)

Krásný sportovní zážitek!

Všichni byli výborní. Trenéři, hráči, rodice.

souhlas s Ivanem!!!

(Kuba Fridrich, 21. 7. 2019 23:49)

Díky trenerům

(Ivan, 18. 7. 2019 16:59)

Bylo to super. Vše klapalo kluci hráli výborně. Obdiv. Zaslouží trenerská trojka za perfektní organizaci a vedení celého výjezdu.
Za všechny rodiče : Díky Ivan