Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tatran Open 2020 - článek

23. 6. 2020

Tatran Open 2020 
 

Kluci se o víkendu zúčastnili prestižního a kvalitně obsazeného turnaje Tatran Open, který se odehrál v domácí hale extraligového celku Tatran Střešovice.
Draci byli vylosování do skupiny B, kde měli za soupeře Podbořany, FBŠ Plzeň a Tatran Střešovice Black.


První utkání ve skupině, a zároveň tak na turnaji, Draci sehráli se soupeřem z Podbořan. Konečný výsledek zápasu se zastavil až na 17:1 a kluci si tak nemohli přát lepší vstup do turnaje.


Ve druhém utkání čekal na havlíčkobrodské mladíky domácí tým Tatran Střešovice Black. Podle papírových předpokladů nejtěžší soupeř ve skupině. Draci ovšem potvrdili, že mají obrovskou sílu a soupeři nedali jedinou šanci. Konečný výsledek utkání 7:0.


Poslední utkání ve skupině sehráli naši dorostenci s týmem z Plzně. Už před tímto utkáním bylo jasné, že Draci obsadí první místo ve skupině. Jenže ani to havlíčkobrodské florbalisty neodradilo, aby si opět se soupeřem pohráli jako kočka s myší a připsali si tak třetí vysoké vítězství ve skupině, jelikož zápas skončil jasným výsledkem 11:2.


První místo ve skupině a k tomu skóre 35:3 zastrašovalo soupeře před nedělními play-off zápasy.


V neděli už se hrálo pouze play-off. Výborně naladění Draci se v semifinále střetli s jedním z favoritů turnaje Tatran Střešovice Red. Utkání bylo od začátku velice vyhecované a havlíčkobrodští tak museli ukázat, že ani dvanácti minutová hra v dvojitém oslabení pro ně není vůbec žádný problém. Skvěle ubráněné přesilovky soupeře, podpořené výborným brankářem a skvělou efektivitou v útoku nakonec stačilo na konečný výsledek 4:1 a postup do finále.


Finále a soupeřem byl velkoklub Technology Florbal Mladá Boleslav. Od začátku bylo jasně vidět, kdo si jde za vítězstvím. Draci svého soupeře skoro k ničemu nepustili, a tak ani soupeř z Mladé Boleslavi nenašel recept, jak přehrát a porazit tým z Havlíčkova Brodu. Konečný výsledek zápasu 6:0 a šlo se slavit! 

Konečné skóre po pěti zápasech 45:4 a ani jedna porážka na turnaji tak pouze dokazuje, že kluci jsou dobře připraveni na letní turnaj Prague Games a následnou sezonu v 1. lize dorostenců. Všem rodičům moc děkujeme za podporu, bez toho by to nešlo!!

foto z turnaje zde: 
https://sedhb.rajce.idnes.cz/PRAHA_20-21.6.2020/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář